Alpen BBQ 2014

Tekst: Dirk

Om te vieren dat we deze zomer ons weer lekker in de alpen kunnen vertoeven is er een Alpen BBQ georganiseerd. Zoals gebruikelijk gehouden in het machtige Delftse Hout. Met het lekkere weer werd de eerste duik snel genomen. Ook zaten Luuk en Daan wel een beetje lafjes in hun zwembad/bootje.

Na wat geklauter in de boom was de tokkelbaan snel opgebouwd en hoewel iedereen er veel zin in had liep de tokkel jammer genoeg niet soepel genoeg om legendarisch van de boom naar het vlot te zoeven.

Dus gingen we maar verder op de orde van de dag: de rood gloeidende knoeis. De eerste hambo’s lagen er al op en al snel zat iedere Yetiaan, op de vega’s na, aan de stokbrood met hamburger. Om de keel gesmeerd te houden voor het komende Yeti lied waren er verrukkelijke cocktails op het vlot.

Om de cocktails extra fruitig en verkoelend te maken voor de smorende hitte die avond waren er fruitige gummybeertjes die 2 dagen in de vodka hadden geweekt en heerlijke slagroomijs, wellicht half gesmolten maar dat mocht de smaak niet drukken.

Een korte mededeling van onze voorzitter Luuk later, het verplaatsen van de klimdag naar woensdag, werd het Yetilied ingezet gevolgd door de heerlijke steekvlammen van Brutus.