Commissies, Functionarissen, Groeperingen.

Yeti heeft een aantal commissies. Naast het bestuur dragen zij de vereniging. Als je geïnteresseerd bent om plaats te nemen in één van de commissies, dan kun je contact opnemen met het bestuur (bestuur@yeti.alpenclub.nl) of met de betreffende commissie. Voor meer informatie over de dingen waar de commissies zich mee bezighouden, kun je ook contact opnemen met de commissies.

Website Commissie (webcie@yeti.alpenclub.nl)

De Website Commissie beheert de website en dan vooral het deel achter de schermen, zoals de layout, de geniale phpregels, de mailserver en ook het WordPress-thema.

• Gabriel Bijleveld
  • Thomas Roos
  • Mart Haarman

QQ-er: Secretaris (secretaris@yeti.alpenclub.nl)

Begeleidend en Evaluerend RvB Genootschap (berg@yeti.alpenclub.nl)

B.E.R.G staat voor Begeleidend en Evaluerend RvB Genootschap. Het is de vertegenwoordiging van de Raad van Bestuur. B.E.R.G begeleidt het bestuur en geeft advies waar dat nodig is. B.E.R.G heeft tevens een vertrouwensfunctie.

• Jelle Hoekstra
  • Jordy Anninga
  • Laura Peeperkorn
  • Roeland Rademakers
  • Silvan Viëtor
  • Geert Bakker

Opleiding Commissie (oc@yeti.alpenclub.nl)

De Opleidingscommissie verzorgt de klimopleidingen van Yeti. Zij bepalen de doelen, vorm en ingangseisen van de diverse opleidingen. In deze commissie zitten alleen maar mensen die gecertificeerd zijn om klimmers op te leiden op verschillende niveaus.

• Jordy Anninga
  • Wietske Brouwer
  • Peter Spielmann
  • Benne de Bakker
  • Enzo Kerkhof

QQ-er: Weekend (weekend@yeti.alpenclub.nl)

Acquisitie Commissie (acquisitie@yeti.alpenclub.nl)

De acquisitie commissie zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk activiteiten voor zo min mogelijk geld gerealiseerd kunnen worden.

• Bob de Waard
  • Martijn Bruil
  • Roos Verwijs
  • Jelte Doeksen

QQ-er: Voorzitter (voorzitter@yeti.alpenclub.nl)

Dies Commissie (dies@yeti.alpenclub.nl)

17 november 1981 is een bijzondere dag voor iedere Yetiaan, de oprichting van Yeti vond toen plaats. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Dat doen we door middel van de Yeti-dies, welke georganiseerd wordt door de Diescommissie.

• Wesley Grul
  • Mart Haarman
  • Jip Enthoven
  • Bauke Schoustra
  • Wouter Koks

QQ-er: Penningmeester (penningmeester@yeti.alpenclub.nl)

Koerier Redactie (koerier@yeti.alpenclub.nl)

De Koerierredactie zorgt voor het vier keer per jaar verschijnen van de Koerier, het verenigingsorgaan van Yeti. Hierin staan klimverhalen, informatie over klimgebeiden, materiaal en leuke verhalen van Yetianen.

• Freek Berden
  • Jayan Budjhawan
  • Teye Ubbens

QQ-er: Secretaris (secretaris@yeti.alpenclub.nl)

Onorthodoxe Actiegroep Speciale Evenementen (oase@yeti.alpenclub.nl)

OASE staat voor Onorthodoxe Actiegroep Speciale Evenementen. Deze commissie organiseert activiteiten buiten klimmen en borrelen op de toko, zoals BBQ’s, een filmavond en een sterkavond.

• Casper Kroes
  • Anne Spruit
  • Tim Lelieveld
  • Jip Enthoven
  • Sita van Hasselt

QQ-er: Secretaris (secretaris@yeti.alpenclub.nl)

Klub Kampioenschappen Kommissie (k3@yeti.alpenclub.nl)

Elk jaar vinden er Yeti-clubkampioenschappen plaats. De K3 (KlubKampioenschappen-Kommissie) heeft de taak om deze te organiseren. De Klim- en KlemKampioenschappen bestaan uit twee onderdelen: het klimmen en het klemmen. Ook organiseerd de K3 twee keer per jaar de Yeti Extreme Survival. Een survivalrace waarbij teams van twee personen een avond langs strijden om de eerste plaats.

• Tim van de Steenoven
  • Esmée de Mol
  • Michiel Romijn
  • Wouter Koks

QQ-er: Materiaal (materiaal@yeti.alpenclub.nl)

Bier Regulerend Adt en Vomeer Orgaan (bravo@yeti.alpenclub.nl)

BRAVO staat voor Bier Regulerend Adt en Vomeer Orgaan, kort gezegd de borrelcommissie van Yeti. Deze commissie organiseert de (GIGA)borrels en verzorgt de tap tijdens de Dies.

• Odmar Vandijck
  • Enzo Kerkhof