Materiaal, Yetiweek en Noodnummers

Beste Yetianen,
De dagen worden langer en de alpen roepen ons thuis. Ook deze zomer trekken de Yetianen weer massaal naar de bergen om hun innerlijke Yeti’s los te laten. Hieronder alle info voor de zomer.

Materiaal
Voor in de alpen heeft yeti een grote verzameling verzameling materiaal te huur. Dingen die bijv. te huur zijn betreffen touw, stijgijzers, pickels, ijsbijlen, cams, nuts, ijsboren, etc. Omdat al het materiaal helaas niet zoveel gebruikt is dit jaar willen wij als bestuur graag met jullie vieren dat we weer naar de bergen mogen door deze zomer géén huur te rekenen voor het geleende materiaal.  Voor meer informatie bel je de materiaalcommissaris.

Yetiweek
De yeti week zal dit jaar plaatsvinden in Zwitserland in de Urner Alpen. De camping waar wij zullen vertoeven gedurende de week van 25 juli tot 1 augustus vind je hier: https://www.camping-gadmen.ch/galerie/ .

Contact tijdens de zomer

Tijdens de zomer zullen wij als bestuur ook op vakantie gaan. Hierdoor zullen wij niet altijd even goed bereikbaar zijn. Hieronder wie je kan contacten als je ons nodig hebt.

4 t/m 13 juli Martijn  – nummer verlopen
14 t/m 26 juli Vita  – nummer verlopen
27 juli t/m 9 aug Lucas – nummer verlopen
10 aug t/m 30 aug Saskia – nummer verlopen

Ook in geval van een ongeval kan je de betreffende persoon dus altijd bereiken. Mocht het toch zo zijn dat er niet direct gehoor wordt gegeven, dan kan je contact opnemen met de noodtelefoon van de NSAC. Dit nummer is alleen voor zeer ernstige klimongelukken en het misbruiken ervan zal leiden tot intense afknaps en een mogelijke hartaanval van het NSAC bestuur.

NSAC noodtelefoon – nummer verlopen