NSAC Zomerprogramma

Volgende week woensdag 13 januari zal er een online nieuwjaarsborrel + ZP borrel zijn. Kom voor de gezelligheid even langs en/of stel hier al je vragen over het zomerprogramma!

 

Ten eerste willen wij iedereen een gelukkig en sportief 2021 wensen! Om dit jaar positief te beginnen skippen we even de winter en kijken we gelijk vooruit naar de zomer. De inschrijvingen voor het Zomerprogramma van de NSAC zijn namelijk vanaf vandaag geopend! Het Zomerprogramma bestaat uit alpiene cursussen, ook wel bekend als de C-cursussen, van basis niveau tot gevorderden niveau, dus is toegankelijk voor iedereen! Je leert tijdens de cursussen veilig zelfstandig tochten te maken in de bergen.

Hieronder het bericht van de commissie van het NSAC ZP:

Het verst verwijderd van de zomer zijnde, in deze donkere dagen voor kerst, beginnen de eerste omtrekken van de zomer zich in de verte af te tekenen. Corona of geen corona, de ZP-commissie van de NSAC is alweer vol goede moed bezig met het optuigen van het zomerprogramma van 2021. We moeten per slot van rekening iets hebben om naar uit te kijken in deze tijden. Dus, noteer groot in je agenda: op maandag 4 januari openen de inschrijvingen voor komend ZP! Tot en met zondag 14 februari kun je je aanmelden voor allerlei toffe cursussen. De keuze zal bestaan uit: C1 (alpiene basiscursus), C2 & C2Wellness (lichtgevorderencursus), C3 (gevorderdencursus), canyoning en de relatief nieuwe cursus hike & fly (paragliding). Voor de drie alpiene cursussen zal een selectie plaatsvinden. Vanwege corona, zal dit hoogstwaarschijnlijk grotendeels online gebeuren. Hierover volgt in het nieuwe jaar meer informatie, net als over de planning van de verschillende cursusweken. Houd onze website (nsac.alpenclub.nl/zp) dus in de gaten voor de meest actuele informatie!