Inschrijven

Yeti is een ondervereniging van de Delftse studentenvereniging K.S.V. Sanctus Virgilius, beter bekend als Virgiel. Niet iedereen die lid is van Yeti is ook lid van Virgiel. Bij Yeti maken we geen onderscheid tussen deze groepen, iedereen is Yetiaan. Het enige verschil tussen wel en niet Virgiel leden bij Yeti is de inschrijvingsprocedure. Hoe dat werkt, vind je hieronder.

Ik ben lid van Virgiel

Als je lid bent van Virgiel kun je je direct inschrijven als lid bij Yeti via de inschrijflink hieronder. Aan het begin van het jaar tijdens de kenningmakingstijd zal er ook gelegenheid zijn om je in te schrijven en ook gedurende het jaar kun je je ook nog inschrijven. Alle Virgilianen worden direct na inschrijving aangenomen als lid van Yeti. Zij moeten daarna nog wel een korte cursus volgens om zelfstandig in de hal te mogen klimmen, de ZIT-cursus.

Virgilianen kunnen zich het hele jaar door inschrijven via deze link!

Ik ben/word geen lid van Virgiel

Yeti mag naast Virgilianen, ook een bepaald percentage niet-Virgilianen inschrijven. Helaas kunnen we niet iedereen aannemen en moeten we soms een selectie maken uit de inschrijvingen. Inschrijven kan in principe alleen tijdens de Owee, maar er zijn uitzonderingen te maken in sommige gevallen.

Voor meer informatie over inschrijvingen of andere vragen kun je altijd mailen naar de secretaris. (secretaris@yeti.alpenclub.nl)