Save the Date:  de Battle of the SACs vindt plaats op 11-12 november!

Save the Date:  de Battle of the SACs vindt plaats op 11-12 november!
Zie ook de website bots.alpenclub.nl voor meer informatie.
De Battle of the SACs is een 21-uurs non-stop adventure race – een YES XL dus. Hierbij ga je in teams van vier al mountainbikend, hardlopend, klimmend, varend, oriënterend en nadenkend de strijd aan. Het team met de meeste punten wint de race en krijgt de eervolle taak de BOTS het jaar erop te organiseren. Punten kan je verdienen door zogeheten checkpoints te verzamelen en door special tasks uit te voeren. Waar deze checkpoints te vinden zijn moeten je als team zelf bepalen door verkregen coördinaten in te tekenen op kaarten en een tactische route uit te stippelen langs deze punten. De special tasks zijn uitdagende opdrachten, afwisselend in fysieke en mentale zwaarte. Dit kan variëren van het oplossen van een 3D puzzel of het bouwen van een zandkasteel tot een mountainbike tijdrit diep in de nacht op het strand.
Dit jaar is de organisatie in handen gevallen van een groep wilde Yetianen: Peter, Tom, Wietske en Annick. De BOTS zal dan ook plaatsvinden in de omgeving van Delft. Het is natuurlijk super leuk als er veel Yetianen gaan deelnemen! De inschrijvingen zullen open gaan op 10 september.
We zijn echter ook hard op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen met de organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitzetten van de etappes, het begeleiden van de special tasks, of lekker soep maken bij een wisselpunt. Mocht je het leuk lijken om te vrijwilligen, dan kan je ook vanaf 10 september je via onze website aanmelden, en aangeven wat je dan leuk lijkt om te doen.
Brul,
organisatie BOTS 2022
BERG OP,
Hijgen maar!