Paintball 2014

Tekst: Dirk

Een ietwat vreemde activiteit voor de klimclub, vandaar natuurlijk georganiseerd door de leukste commissie van Yeti, de OASE. Aangekomen op het adres van de paintball schiettent was het even zoeken. Een fietsrit van 5 minuten het bos in bleek uiteindelijk de goede oplossing te zijn en het feest kon beginnen.

Iedereen trok vol trots met zijn leger kleuren gecamoufleerde overall aan en het aanwezige OASE personeel trok daaroverheen met nog meer trots de heuse OASE2014 kilt aan. Met een lach van oor tot oor marcheerden we na een korte briefing door onze drill sergeant met onze geweren in de hand richting het paintball terrein.

Daar aangekomen werden we in 2 teams opgesplitst en moesten we ieder naar onze eigen vlag lopen. Na een fluitje van de drill sergeant was de strijd geopend. De kogels vlogen je links en rechts om de oren terwijl rechts en links van je, je kameraden ten gronde vielen. Deze hete strijd hield voor een uur of anderhalf uur aan waarna ieder team 2 keer had gewonnen. Kennelijk zijn we binnen Yeti allemaal kampioenen.

Met een hete strijd achter de rug was de tijd gekomen de strijdbijl te gaan begraven op de toko en daar gezellig met z’n allen een biertje te doen.