Mammut deal

Waarde Yetianen,

De sponsorcie van de NSAC heeft een hele vette deal met Mammut kunnen sluiten waarmee alle SAC´ers Mammut producten kunnen bestellen met 35-40% korting op de adviesprijs!
Je kan producten bestellen door de bijgevoegde bestellijst in te vullen en deze naar Materiaal@yeti.alpenclub.nl te sturen. Het gehele assortiment is te bekijken op mammut.com en de verlaagde prijzen staan in de bestellijst. Deze prijzen zijn exclusief BTW.

Let op: Vul in de bestellijst alleen de groene cellen in en vergeet je naam en e-mail links boven niet.
Als je meerdere verschillende maten van eenzelfde artikel wilt bestellen, vul dan nog een order form in, aangezien dat niet in dezelfde kan.
Je kan de lijst met ingevulde items en het totale bedrag in de kolommen rechts bekijken.

De deadline voor het opsturen van je bestelling is 29 Mei.
!!maak het bestelbedrag inclusief de 21% BTW (de prijzen in de sheet zijn exclusief BTW) voor deze datum over naar Yeti, anders wordt je bestelling niet meegenomen.!! dit kan via deze betaallink. het kan even duren voordat de bestelling geleverd wordt. dit zal waarschijnlijk rond eind juni begin juli zijn, maar het kan variëren. Je bent zelf verantwoordelijk voor het “correct” invullen van je bestelformulier dus kijk hem nog even goed na voordat je hem verstuurd.

Het is mogelijk om items terug te sturen als het de verkeerde maat blijkt te zijn, dit is echter wel een gedoe dus probeer dit alsjeblieft te minimaliseren.

Er zal vanaf nu 1 a 2 keer per jaar vanuit Yeti een Mammut bestelling gedaan worden.

Klik op deze link om de bestellijst te downloaden.

MLYB,
Jullie Materiaal Commissaris