NSAC Zomer Programma

Waarde Yetianen,

Heb je altijd al vette tochten met prachtige uitzichten in de alpen willen doen? schrijf je dan nu in voor een van de cursussen van het NSAC Zomer Programma!

In zo een cursus ga je een week lang met een groep medestudenten en een gids in de alpen op pad om Prachtige tochten te maken.

inschrijven kan via: de site van de NSAC
LET OP:  De inschrijfdeadline is 18/februari 2024 23:59


Je kan je inschrijven voor de volgende cursussen:
(kijk voor meer info op de NSAC site)

 • C1
  Dit is de Alpine basiscursus. Je leert hier alle basis technieken die je nodig hebt om alpine tochten over rots sneeuw en ijs te maken. Als je geen tot enige alpine ervaring hebt is dit de cursus voor jou.
 • C2
  Dit is de vervolg cursus op de C1 Basiscursus. Hierin komen meer gevorderde technieken aan bod en wordt gefocust op touwleiden en het plannen van toeren. Deze cursus is bedoeld voor mensen die C1 gedaan hebben of daarbuiten al een flinke hoeveelheid alpine ervaring hebben.
 • C3
  dit is de gevorderde cursus die het vervolg is op de C2 cursus. hierin ga je technisch lastigere tochten maken waarbij je als cursist meer zelf de leiding gaat nemen. Deze cursus kan je doen na het afronden van een C2.
 • Hike & fly
  Heb je altijd al een keer willen kunnen paragliden, dan is dit de beginnerscursus voor jou.
 • Adventure Climbing
  in deze cursus leer je veilig en efficiënt grote rotswanden op eigen protectie te beklimmen. Dit is een vervolg op de ZOV-multipitch opleiding.
 • Canyoning Cursus
  Deze canyoning cursus is een intensieve week waarin je heel veel leert over de sport terwijl je fantastische tochten maakt.